BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 9 March 2012

SEMUA NYA TENTANG KAUU !

mulakan dengan perasaan yg tenang ! fuhhh ! aku sek tauk la apa salah ku ngan nyaa ! hahaha . aku dh sik carik hal gikk nya yang carik hall ! oh yeahhh ! biarkan2 . huh ! aku gk terkenang kau nganok aku lam mesejjj ! dengan keluarga gik kita pernah kelaie apatah gik ngn abang angkattt ! jaek glak ka aku tokkk ? jaik kaa ? mun aku jaik bagus aku sik knl ngn kau dolokkk ! menyesal brooo ! nyesalll ! hahaha . tp kau sik nyuruh org lain layan aku pahal ? sik nyuruh org kwn an aku ? oww ! pia jak kau pia jakkkk ! kita just sabarrr ! apiz saba piz saba . hmmm ! lalalalala ! :((

Friday, 17 February 2012

musuh oh musuh !!

hello2 , kali tuk aku klaka tentang musuh ! terlalu byk org fitnah akuuu . aku and aleen jak selalu knk FITNAH !! kmk 2 sabar bahh . ada hikmah di sebalik nyaa . aku sekali org fitnah aku aku sikkan bertegur ngn nyaa ! aku sik jenis org lain . aku sik jenis BEKAS LUDAH JILAT BALIT !! sungguhpun aku jaek aku sik fitnah org mcm ya glakk ! menyakitkan hati tauk sikkk ? kmk 2 sik ngumpat pdh ngumpat . biak bernama AINA  lh fitnah aku !! mn mok tauk kmk org ngan0k aina ! bukan nganok si N ya ? mn mk nyuruh mek 2 nganok boleh ajakkk . ahahahax ! k lah sampe tuk jak blog aku . hehehe . :)))

Monday, 12 December 2011

hello . nak knl dgn sahabat-sahabat hafiz tak ? jom knl sama mereka . hehe

haha . this is my sahabat . nama dia ialah awang mohd muizzudin . dia ni skallow sikit . nakal pulak tu . haha . tapi lawak dia best lah . hahaha ! muiz katakan ! lol ! hahah
ini pula . haha . nama dia abang ahmad amni . haha , dia ni seorang yg penyabar dgn karenah kawan2 nya . haha . dia jenis suka bergurau , haha . tapi kami semua suka kawan dgn dia . kami selalu mengadu masalah dekat dia . sbb dia tahu mcm mane nak menyelesaikan masalah . dia kazen saya juga tau . heheh . kazen paling rapat . huhu . =)
ish3 , dia ni lah madani bin hazmi , hehe . aiyo . dia ni tinggi punya org . haha . sekarang berumur 14 tahun . tahun 2012 berumur 15 tahun . PMR tau . sama juga dgn muiz tu . haha . si senyum ngegeh katakan . :p
ni pulak . haiya . name dia khairul ikhwan . hehehe . sama umur dgn madani and muiz . haha . wan ni mcm mane perangai dia ekk ? lebih kurang sama mcm muiz . tapi ada lain sikit . budak selalu buat kecoh . hahaha!
hah ! ni pulak . nama dia awang mohd zaki . budak ni sama umur aku . 13 tahun . hahaha . samseng jalanan . hahaha ! budak samseng ni. fuh . awek melekat kat pinggang . hahaha . teruskan usaha anda . :p
haha . jaha . nama dia awang zulazhar . heh ! budak ni ikut cakap kita . rajin . hahaha . tapi selalu buat lawak bodoh ? haha . cewahh . sama umur je . heheheh

now sampai ne je blog . nanti update lagi . dadaaa ~

hello , ni blog baru saye . blog lame dh tak dpt buka . hahaha ! takpelah kalau blog dh tak dpt buka , tak payah fikir lagi . hahaha ! hmm so boring lah . hahah . sampai ni je blog saye nanti update lagi . salam !